VOOR PERSOONLIJK ADVIES OF

HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

BEL: 079 - 316 54 66 

Klik hier om online een afspraak te maken

ALLE BETALINGEN

DIENEN PER PIN

VOLDAAN TE WORDEN

ADRES HOOFDVESTIGING:

DRIEMANSPOLDER, DUNANTSTRAAT

1153-1157,  2713 TP ZOETERMEER

DEPENDANCE:

JUSTUS  VAN  EFFENHOVE 51

2717VB ZOETERMEER

Buiten openingstijden adviseren wij voor spoed contact op te nemen met de Spoedkliniek van AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden in Rijswijk. Tel: 085-4831300

 

 

OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG 08.00 TOT 20.00 UUR. TEL: 079 - 316 54 66

TOTAAL ZORG

Om ervoor te zorgen dat uw hond of kat in een gezonde conditie blijft komt u jaarlijks voor de vaccinatie naar de praktijk. Bij dit bezoek wordt uw dier goed nagekeken, de gezondheid wordt gecontrolleerd, en als alles goed is wordt uw hond of kat gevaccineerd.

 

Als vervolg op de jaarlijkse vaccinatie bieden wij een gratis totaal zorg pakket. Afhankelijk van de leeftijd bestaat dit uit de volgende onderdelen:

 

 

Puppyconsult / Kittenconsult

Na de 12 weken enting komt u met uw pup of kitten elke 6  weken bij de assistente voor een gratis conult. De assistente kijkt uw pup of kitten goed na en let hierbij o.a. op zaken als groei, gewicht, vacht, oogjes oortjes en gebit, en beantwoordt vragen die uw over uw huisdier heeft. Het is een goede manier om de ontwikkeling van uw jonge huisdier te volgen en uw dier en om uw hond of kat op een plezierige manier te laten wennen aan de bezoekjes aan de praktijk. Het puppy- of kittenconsult is mogelijk wanneer de 12 weken enting bij ons in de praktijk gegeven is, en kan tot uw pup of kitten 1 jaar is voortgezet worden.

Adultconsult

 

Vanaf de leeftijd van 1 jaar komt u met uw hond of kat elk half jaar na de enting bij de assistente voor een gratis consult. De assistente doet een lichamelijk onderzoek bij uw hond of kat en bespreekt met u de ontwikkeling van uw dier. Aandachtpunten zijn het gewicht van uw huisdier, gebit, oren, ogen en de algehele conditie. Ook kan de urine gratis nagekeken worden.  Bij honden is ook het gedrag vaak onderwerp van gesprek. De assistente kan u helpen met adviezen over gedrag en voeding wanneer dit nodig is. Het Adultconsult is mogelijk ongeveer 6 maanden nadat de jaarlijkse vaccinatie bij ons in praktijk gegeven is. Voor honden kan een adultconsult tot een leeftijd van gemiddeld 8 jaar, bij katten gemiddeld tot een jaar of 12.

 

Seniorconsult

 

Vanaf de seniorleeftijd, bij honden (afhankelijk van het ras) gemiddeld vanaf 8 jaar en bij katten gemiddeld vanaf 12 jaar) komt u met uw huisdier tweemaal per jaar ( 4 en 8 maanden na de enting) voor het gratis seniorconsult bij de assistente. De Assistente kijkt uw huisdier goed na, en let hierbij op de vacht, ogen, oren en gebit, bespreekt goed het bewegingspatroon van uw huisdier, eetgewoonten en ontlastingspatroon en geeft antwoord en adviezen bij vragen over de gezondheid. Een gratis onderzoekje van de ochtendurine is een belangrijk onderdeel.  Het seniorconsult is mogelijk 4 en 8 maanden nadat de hond bij ons in de praktijk gevaccineerd is.

 

Geriatrisch-consult

 

Voor de senior hond of kat bieden wij ook het geriatrisch-consult. Dit is in plaats van het seniorconsult bij de assistente een consult bij de dierenarts tegen een gereduceerd tarief, tweemaal per jaar (4 en 8 maanden na de enting). Geriatrisch-consult is met name van belang bij oudere dieren die problemen met de gezondheid hebben, of waar het risico op problemen vergroot is. Via het geriatrisch-consult bent u ervan verzekerd dan naast de gezondheidscontrole die bij de jaarlijkse vaccinatie plaatsvindt uw huisdier nog tweemaal per jaar door de dierenarts nagekeken wordt. Hart en longen worden dan ook beluisterd, inwendige organen worden bevoeld, lymfeknopen worden onderzocht en een algeheel lichamelijk onderzoek vindt plaats. De dierenarts kan zo tijdig eventuele signalen van kwalen die op oudere leeftijd voorkomen opvangen en met u bespreken en in de gaten houden.

 

 

Met het Totaal Zorg pakket bieden wij u de mogelijkheid om uw huisdier zo lang mogelijk in topconditie te houden.