VOOR PERSOONLIJK ADVIES OF

HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

BEL: 079 - 316 54 66 

Klik hier om online een afspraak te maken

ALLE BETALINGEN

DIENEN PER PIN

VOLDAAN TE WORDEN

ADRES HOOFDVESTIGING:

DRIEMANSPOLDER, DUNANTSTRAAT

1153-1157,  2713 TP ZOETERMEER

DEPENDANCE:

JUSTUS  VAN  EFFENHOVE 51

2717VB ZOETERMEER

Buiten openingstijden adviseren wij voor spoed contact op te nemen met de Spoedkliniek van AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden in Rijswijk. Tel: 085-4831300

 

 

OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG 08.00 TOT 20.00 UUR. TEL: 079 - 316 54 66

RÖNTGEN

Binnen onze praktijk maken wij gebruik van digitale röntgenapparatuur. Op een röntgenfoto zijn afwijkingen aan de botten te zien. Maar ook afwijkende structuren in hart, longen en buikholte zijn te zien. Het grote voordeel van ditigale röntgen is dat wij na het maken van de foto deze op de computer kunnen bewerken. Het contast of de kleur kan worden aangepast. In tegenstelling tot niet digitale röngen kunnen  digitale röntgenfoto's snellen beter geinterpreteerd worden, en is het minder vaak nodig de foto overnieuw te maken. Dit is weer minder belastend voor het dier.

 

Indien mogelijk maken wij de röntgenfoto graag bij het wakkere dier. U kunt in dit geval wachter terwijl wij de foto maken. Wanneer het dier dit niet toelaat, maken wij de röntgenfoto onder lichte narcose. U brengt dan het dier op de dag van de afspraak voor opname. uw dier blijft na het maken van de foto bij ons in de opname om uit te slapen van de narcose. Als uw dier weer goed wakker is mag hij of zij weer mee naar huis.

 

Na het maken van de röntgenfoto kunnen de dierenartsen deze gelijk beoordelen en kan de juiste behandeling worden ingesteld. Gemaakte foto's kunnen in het geval van een verwijzing gemaild worden naar de specialist, of op een cd gebrand worden.